18 Nisan 2013 Perşembe

19 NİSAN 2013'TE GÖSTERİME GİRECEK OLAN FİLMLER-19 NİSAN'DA GÖSTERİME GİRECEK OLAN FİLMLER

19 NİSAN'DA GÖSTERİME GİRECEK OLAN FİLMLER, 19 NİSAN 2013'TE GÖSTERİME GİRECEK OLAN FİLMLER, BAHAR İSYANCIDRI FİLMİ, YABANCI FİLMİ, SUÇ ORTAĞI FİLMİ, ÖZGÜR BALIK FİLMİ


Bu hafta sinemalarda dört film gösterime giriyor. Bunlardan ikisi yerli yapım.


Filmlerden ilki, Selma Köksal’ın yönettiği ve Volga Sorgu, Selma Köksal, Çimen Turunç Baturalp ile Yıldıray Şahinler’in oynadığı “Bahar İsyancıdır”. Film 90’lı yılların ortasından 2000’li yıllara ve günümüze uzanan bir zamanda, bir tiyatro topluluğunun öyküsünü beyaz perdede seyirciler ile buluşturuyor.

Haftanın ikinci yerli filmi ise, Filiz Alpgezmen’in yönettiği “Yabancı”. Sezin Akbaşoğulları, Caner Cindoruk, Serkan Keskin ile Xavier Clion’un oynadığı filmde 80 darbesi ile Fransa’ya iltica etmiş ve vatandaşlıktan çıkartılmış bir ailenin kızı olan Özgür’ün yaşadıkları anlatılıyor.

Haftanın üçüncü yapımı bir  aksiyon filmi: “Suç Ortağı”. Yönetmenliğini Simon West’in yaptığı, Nicolas Cage, Danny Houston, Malin Akerman, Sami Gayle’nin oynadığı filmde hapisten yeni çıkan Will’in kızını kurtarmak için yaşadığı macera sinemaseverlere sunuluyor.

Haftanın dördüncü ve son filmi ise küçükler için eğlenceli bir animasyon filmi olan “Özgür Balık”. Thom Lu’nun yönettiği bu animasyonun başlıca karakterlerini Yekta Kopan, Atilla Şendil ve Onur Kırış seslendiriyor.

İyi seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder